CCM Electronic Engineering – Claus Moos, CEO, Sønderborg
www.ccm-ee.dk

”Resultaterne vi har opnået med N’Ginie vil være værdiskabende i mange år fremover. Det oprindelige fokusområde var forbedring af projektstyringsprocessen, men virksomheden har nu også kapaciteten til at styre et større antal og mere komplekse projekter samtidig.
Ingeniørprocessen (software, mekanisk og el ekspertise) er blevet forbedret ved opdelingen og etablering af de bedste rutiner fra teamets viden og verdensklasse.

Læs hele casen her
Holtec Automatic A/S – Per William Hansen, CEO, Sømderborg
www.holtec.dk

Efter vi har samarbejdet med ExeQutei har vi opnået ISO-certificering, forenklet vores opsætning og lavet planer for vores organisation. ExeQute fokuserer på strukturering og bundlinjen. ExeQute hjalp os med at opnå re-certificeringen ISO 9001:2015 og vores organisation har siden samarbejdet anvendt ISO-managementsystemet som et værktøj der understøtter vores strategi og udvikling. Holtecs ISO managementsystem er blevet mere integreret i det daglige arbejde.”

Læs hele casen her
Danish Clean Water – Hagbard Clausen, CEO, Sønderborg
www.danishcleanwater.dk

“Vores ISO 9001:2015 certificering blev opbygget fra bunden, da vi forud for samarbejdet med ExeQute ikke havde nogen processer i henhold til ISO-forudsætningerne. Vi havde et stærkt teknisk vidensgrundlag, men produktudvikling, montering og post-leverings processer var ikke defineret. ExeQute hjalp os med at strukturere vores forretning og opnå ISO-certificeringen. ExeQute arbejdede side om side med team-udviklingen og med at tilpasse systemet til den standard som vores medarbejdere forventede, samt at sikre kundetilfredshed og produkt kvalitet. Implementeringen af ExeQute QMS sørgede for en solid after-sales proces.”
Reftronix – Henrik Christensen, Sønderborg
www.reftronix.com

”Reftronix ønskede at kunne konkurrere og udvise dets produkter af høj kvalitet, som OEM-leverandør. Vi har etableret den nødvendige interne proces for denne udvikling i kvalitet og produktion for vores kontrol enheder af CO2 køleproces.”
Saab Danmark A/S - Henrik Madsen, Manager, Projects and Service, Sønderborg
www.saab.com/da/markets/danmark

"Vi har nu opnået den længe ønskede forbedring af vores Engineering Resource Management-proces. Den nye proces er uden tvivl grundlaget for vores fremtidige bæredygtige vækst.
Mange tak til exeQute, vi vil anbefale exeQute for deres strukturerede tilgang til at tackle denne type udfordringer fra starten med en Gap-analyse, projektomfang og projektudførelse. ExeQute havde en klar metode til analyse, design og den ultimative succesfulde organisationsændring. Løsningen oversteg vores behov og forventninger”.

Læs hele casen her
CeQur – Michael Hassmann, VP of Operations, Nordborg  www.myceqursimplicity.com

”Koordinering og implementering af ændringer i Quality Management System fra gap-analyse til forbedringer af Engineering Change, Design and Development, CAPA, Intern revision og andre processer. Oprettet CAPA bestyrelse og administrerer aktiviteter til afhjælpning og forebyggelse. Etableret nøgleprocesmetrik og forbedret ledelsesgennemgang for virksomheden.”
IR HiRel – An Infeneon Technologies Company, Paul Herbert, Director of Quality, Leominster USA 
www.infineon.com

”Gendannet kvalitetsstyringssystem til AS9100C. - Tilpasning af ny forretningsmodel, forøgelse af synergier og implementering af bedste branchepraksis. QMS blev også implementeret for at imødekomme kravene fra kunder til medicinsk udstyr.Opdateret QMS til en procesorienteret model, standardiseret og delt bedste praksis efter virksomhedssammenlægning og justering af opdelingen til virksomheds policer. Disse blev senere vedtaget af hovedkontoret for Infineon-teknologier.”
Tri-Country Aerospace – Emilio Brown, CEO – Miami FL, USA www.tcaerospace.com

”Korrigering af QMS og succesfuld FAA-inspektion. Vores virksomheds QMS blev rettet og tilpasset med EASA (European Union Aviation Safety Agency); CFR145/121, ISO 9001 og fik fjernet forbud for den større kunde Air Canada. Inspektioner for at opfylde forudsætningerne blev strømlinet for bestemte flykomponenter.”