"Den nye proces er uden tvivl grundlaget
for vores fremtidige bæredygtige vækst"

Henrik Madsen
Manager, Projects and Services
hos Saab Danmark A/S

Saab Danmark A/S er en velrenommeret virksomhed, der leverer produkter, tjenester og løsninger til militær og civilsikkerhed. Saab Danmark A/S vægter udvikling, bæredygtighed og et højt niveau af virksomhedsledelse højt. På den baggrund kontaktede de os, exeQute, for at analysere deres processer, procedurer, systemer, arbejdsmetoder og uddannelse af interessenter. 

Saab Danmark A/S anmodede om exeQutes støtte til at optimere deres projektstyringsproces og værktøjer. exeQute hjalp Saab Danmark A/S med en løsning til at strømline Engineering Resource Management-processen og for at sikre et højt niveau af nøjagtighed i deres projekt-overvågningsværktøjer. exeQute arbejdede side om side med de interne interessenter for at fuldføre denne opgave med et minimum af forstyrrelser for organisationen og samtidig opnå den nødvendige overgang.

“Mange tak til exeQute, vi vil anbefale exeQute for deres strukturerede tilgang til at tackle denne type udfordringer fra starten med en Gap-analyse, projektomfang og projektudførelse. exeQute havde en klar metode til analyse, design og den ultimative succesfulde organisationsændring.
Løsningen oversteg vores behov og forventninger”."Vi har nu opnået den længeønskede forbedring af vores Engineering Resource Management-proces.
Den nye proces er uden tvivl grundlaget for vores fremtidige bæredygtige vækst”.
Saab Danmark A/S er etableret i 1990, og er en del af et koncern.
Virksomheden beskæftiger 128 medarbejdere og har kontor i Sønderborg.