GAP-Analyse

Vi foretager en GAP-analyse af din virksomhed for at afdække, hvor jeres virksomhed har udfordringer i kvalitetsstyring og ved mulig ISO-certificering. Med udgangspunkt i denne analyse, sammensætter vi løsningsforslag til jeres interne processer!

GAP-analysen giver din virksomhed en række fordele

GAP-analysen betyder meget for vores samarbejde. Det er den måde vi hurtigt kommer ind på livet af hinanden. Indenfor meget kort tid oplever din virksomhed konkret værdi i vores samarbejde, bl.a. i form af økonomiske besparelser, effektiviserede interne processer og kvalificeret of professionel rådgivning
Basic: Vurdering, der identificerer virksomhedens status relateret til et ISO-styringssystem samt mulige forbedringsaktiviteter for effektivisering.


Professionel: Detaljeret vurdering, der giver en komplet liste over huller i et ISO-styringssystem. Vurderingsrapporten giver også et overblik over de nødvendige ændringer og en estimeret projektplan til implementering af ISO-styringssystemet.​


Premium: Omfattende vurdering, der giver en komplet liste over huller og foreslåede løsninger på hvert hul i henhold til virksomhedens tilgængelige systemer og viden. Gap vurderings rapporten indeholder også en detaljeret beskrivelse af ressourcer og projektets tidslinje til implementering og forventede operationer over tid.

Vores rådgivning, kvalitetssikring og platforms værktøj er tilgængelig på tre niveauer.

Basic

Her opnår vi en grundlæggende forståelse for din virksomhed igennem GAP-analysen. Vi anvender GAP-analysen til at give dig et generelt overblik over problematikker i din kvalitetsstyring og muligheden for at anvende vores digitale platformsværktøj til din fremtidige kvalitetssikring.

Professionel

På dette niveau anvender vi GAP-analysen til at foretage en detaljeret vurdering af problematikker ift. kvalitetssikring og ISO-certificering. Du modtager en rapport fra os, der giver dig et overblik over de nødvendige ændringer og en projektplan til komplet implementering af vores digitale platformsværktøj.  

Premium

Her tilbyder vi din virksomhed en omfattende vurdering og rapport, der giver en komplet liste over alle problematikker, samt løsninger hertil. GAP-analysen og den tilhørende rapport indeholder derudover en udførlig beskrivelse af jeres tilgængelige ressourcer.

BOOK LIVE DEMO