Drift

Det sidste trin i vores fremgangsmetode, er anvendelse af vores eQMS i din virksomheds daglige drift. N’Ginie hjælper dig med at have et konstant overblik over daglige opgaver, dokumentation af processer og kontinuerlig kvalitetssikring.

Brugen af vores rådgivning og N’Ginie i jeres daglige drift er tilgængelig på tre niveauer:

Basic

Brugen af N’Ginie i jeres daglige drift, på basic-niveauet, giver din virksomhed muligheden for at overholde 85% af ISO-certificeringskravene. Din virksomhed modtager vejledninger til programmet og muligheden for online-support ved spørgsmål vedrørende kvalitet.

Professionel

Brugen af N’Ginie i jeres daglige drift, på professional-niveauet, gør at din virksomhed har værktøjerne til at overholde kvalitet og imødekomme certificeringskrav. Vi strukturerer forretningsarkitekturen i din virksomhed; vi står til rådighed med support og træning i programmet; og hjælper dig med at gennemgå virksomhedens processer og output.

Premium

Brugen af N’Ginie i jeres daglige drift, på premium-niveauet, giver exeQute muligheden for at overtage kvalitetssikringen i din virksomhed. Vi bliver en integreret del af din virksomhed og du opnår kontinuerlig kvalitetssikring og kvalitetssupport. Vi agerer som den ansvarlige for kvalitetssikring i din virksomhed.

BOOK LIVE DEMO