Implementering

GAP-analysen efterfølges af en implementering af vores eQMS, N’Ginie, og løsningsforslag til optimering af din virksomheds interne processer. N’Ginie implementeres i virksomhedens systemer og kan anvendes af hele teamet!

Implementering af N’Ginie betyder effektivisering af interne processer!

Implementeringen af vores platformsværktøj foregår ligeledes på tre forskellige niveauer

Basic

Implementeringen af N’Ginie samt løsningsforslag til kvalitetssikring på basic-niveauet giver din virksomhed muligheden for at overholde 85% af ISO-certificeringskravene. Din virksomhed modtager vejledninger til programmet og muligheden for online-support ved spørgsmål vedrørende kvalitet.

Professionel

Implementeringen af N’Ginie samt løsningsforslag til kvalitetssikring på professional-niveauet giver din virksomhed værktøjerne til at overholde kvalitet og imødekomme certificeringskrav. Vi strukturerer forretningsarkitekturen i din virksomhed; vi står til rådighed med support og træning i programmet; og hjælper dig med at gennemgå virksomhedens processer og output.

Premium

Implementeringen af N’Ginie på premium-niveauet samt løsningsforslag til kvalitetssikring inkluderer en omfattende integrering af N’Ginie og vi bliver ansvarlige for at designe, udvikle og gennemgå kvalitetssikringen i din virksomhed. Vi støtter dig endvidere i dit arbejde med eksterne revisorer og andre eksterne aktører.