Unik og enkel metode til kvalitetsstyring

Vores metode er vores løsning: enkelt kvalitetsstyring
Hos exeQute hjælper vi små og mellemstore virksomheder med at komme i mål og skabe vækst med kvalitetssikring. Vi har udviklet et ledelsessystem som bliver virksomhedens daglige platform til at skabe status og struktur over alle opgaver og performance. Digitalisering af din virksomhed har aldrig været lettere. Med platformen er din virksomhed parat til ISO-certificering.

Et ledelsessystem - bliver virksomhedens daglige værktøj til at sikre kvalitet


Ved at anvende vores online platform, N’Ginie, integrerer du nemt ISO-forudsætningerne i din virksomheds interne processer.

Platformen dokumenterer processer og aktiviteter med fokus på dashboard, projekt-, informations- og ressource management og fordeling, dokumentation og kontrol af ændringer.

Platformen er tilgængelig på tre niveauer:

Basic:
N’Ginie leveres som digitaliseringsværktøj til interne processer. Basic-pakken sørger for at 85% af kravene til ISO-certificering opfyldes igennem N’Ginie og online support.

Professional: Udover de grundlæggende kvalitetsstyringsværktøjer, der er inkluderet basispakken tilbydes der, at exeQutes eksperter gennemgår din virksomhed, i henhold til de gældende forudsætninger for kvalitet.  

Premium: Premium pakken er en komplet løsning, hvor N’Ginie integreres som en del af din virksomhed og tager exeQute gøres ansvarlig for kvalitet, sundhed, sikkerhed og miljø i virksomhedens interne processer.

Vores rådgivning, kvalitetssikring og platformsværktøj er tilgængelig på tre niveauer

Basic

Implementeringen af N’Ginie samt løsningsforslag til kvalitetssikring, på basic-niveauet, giver din virksomhed mulighed for at overholde 85% af ISO-certificeringskravene.

Din virksomhed modtager vejledninger til programmet og muligheden for online support ved spørgsmål vedrørende kvalitet.

Professionel

Implementeringen af N’Ginie samt løsningsforslag til kvalitetssikring på professional-niveauet giver din virksomhed værktøjerne til at overholde kvalitet og imødekomme certificeringskrav. exeQute strukturerer forretningsarkitekturen i din virksomhed; står til rådighed med support og træning i programmet; og hjælper dig med at gennemgå virksomhedens processer og output.

Premium

Implementeringen af N’Ginie på premium-niveauet samt løsningsforslag til kvalitetssikring inkluderer en omfattende integrering af N’Ginie. exeQute bliver ansvarlig for at designe, udvikle og gennemgå kvalitetssikringen i din virksomhed. Du får samtidig rådgivning og support ved eksterne audits.