Kvalitetssikring, helt enkelt

Vores metode er vores løsning: enkelt kvalitetsstyring
Hos exeQute hjælper vi små og mellemstore virksomheder med at implementere kvalitetsstyringssystemer. Vores tilgang til kvalitetsstyring giver din virksomhed mulighed for at blive parat til ISO-certificering.
Ved at anvende vores eQMS, N’Ginie, integrerer du nemt ISO-forudsætningerne i din virksomheds interne processer.

Platformen dokumenterer processer og aktiviteter med fokus på dashboard, projekt-, informations- og ressource management og fordeling, dokumentation og kontrol af ændringer.

Platformen er tilgængelig på tre niveauer:

Basic:
N’Ginie leveres som digitaliseringsværktøj til interne processer. Basic-pakken sørger for at 85% af kravene til ISO-certificering opfyldes igennem N’Ginie og online support.

Professional: Udover de grundlæggende kvalitetsstyringsværktøjer, der er inkluderet basispakken tilbydes der, at exeQutes eksperter gennemgår din virksomhed, i henhold til de gældende forudsætninger for kvalitet.  

Premium: Premium pakken er en komplet løsning, hvor N’Ginie integreres som en del af din virksomhed og tager exeQute gøres ansvarlig for kvalitet, sundhed, sikkerhed og miljø i virksomhedens interne processer.

Vores rådgivning, kvalitetssikring og platformsværktøj er tilgængelig på tre niveauer

Basic

Implementeringen af N’Ginie samt løsningsforslag til kvalitetssikring, på basic-niveauet, giver din virksomhed mulighed for at overholde 85% af ISO-certificeringskravene.

Din virksomhed modtager vejledninger til programmet og muligheden for online support ved spørgsmål vedrørende kvalitet.

Professionel

Implementeringen af N’Ginie samt løsningsforslag til kvalitetssikring på professional-niveauet giver din virksomhed værktøjerne til at overholde kvalitet og imødekomme certificeringskrav. exeQute strukturerer forretningsarkitekturen i din virksomhed; står til rådighed med support og træning i programmet; og hjælper dig med at gennemgå virksomhedens processer og output.

Premium

Implementeringen af N’Ginie på premium-niveauet samt løsningsforslag til kvalitetssikring inkluderer en omfattende integrering af N’Ginie. exeQute bliver ansvarlig for at designe, udvikle og gennemgå kvalitetssikringen i din virksomhed. Du får samtidig rådgivning og support ved eksterne audits.